woensdag, september 09, 2009

dag 2: Salt Lake city - Montpelier

Het lukt ons om uit te slapen tot een uur of 8. We gaan lekker ontbijten in het hotel. Dan ontdekkingen we dat volgens een folder in onze hotelkamer, er een groot winkelcentrum vlakbij ons hotel ligt. Aangezien we verder niet zoveel tijd in grote steden zullen doorbrengen kunnen we het niet laten dit winkelcentrum "The GateWay" genaamd, even te bezoeken.

Van USA 2009

Bij de barnes&nobles kopen we tijdschriften en een landkaart, bij Dick's Sporting Goods koopt Tom nieuwe hardloopschoenen en een nieuwe sensor voor onze nike + set. En we moeten ook nog even bij de applestore kijken natuurlijk en wat drinken bij de Starbucks. Helaas ontdekt Eefje dat een iced coffee ook echt gewoon een ijskoude koffie is en niet zo lekker romig chocolademelk-met-koffiesmaak zoals je in nederland hebt. Bah.
Van USA 2009

Als we uitgeshopt zijn rijden we in de richting van Grand Teton, we zullen pas morgen in dit nationale park aankomen, maar we wilden in elk geval kijken hoever we konden komen vandaag. Bij Brigham city stoppen we bij een supermarkt. We kopen daar een campingbrandertje en niet zomaar eentje maar een speciale allesbrander die het ook doet op benzine en allerlei andere goedjes. We kopen er ook een nieuw opvouwbaar koekepannetje bij. Daarnaast kopen we voor 2 weken houdbare produkten in.
We rijden na Brigham de bergen in over de "Bear lake scenic byway" er liggen voornamelijk honderd campings in dit gebied lijkt het. Het is bergachtig met hierendaar kloven en vreemde rotsen. Op het hoogste punt is er een mooi uitzicht over Bear lake. Een mooi punt om ons karretje eens te fotograferen!
Van USA 2009


Het gebied rondom Bear lake is een tikje onderontwikkeld en armoedig, veel oude vervallen schuren autowrakken en trailers. Het heeft zeker zn charmes, maar we waren opzoek naar een plek om te overnachten en dan zoek je toch iets wat er een beetje schoon uitziet. Voorbij het plaatsje Montpelier zien we ineens een KOA-camping die ook cabins heeft! Gelukkig zijn er nog vrij! veel lekkerder dan zo'n stoffige hotelkamer is lekker camperen in de natuur en dan kunnen we meteen onze nieuwe brander proberen!
Van USA 2009

Van USA 2009

na het eten gaan we binnen een boekje lezen. Ineens horen we buiten een raar geluid op onze veranda! Het is een stinkdier wat in onze afvalzak zit te wroeten! Helemaal zo eentje als in de tekenfilms met een grote pluimstaart! Hij was helemaal niet schuw en Tom kon mooie foto's van 'm maken
Van USA 2009

2 opmerkingen:

Saskia zei

Nemen jullie m voor mij mee? Dat stinkdier? :D

Hele fijne vakantie nogmaals, het begin ziet er al goed uit!

Groetjes,
Sas

Ascha & Marcel zei

Wow! Jullie zijn goed bezig, eerst Muis voorrijden in een schitterende Tiguan en nu op stap met een dikke Chevy!
Over Muis geen zorgen, dat "stinkdier" ligt lekker op de bank naar jullie vakantiekiekjes te kijken... Geniet ervan! A&M